NIEUWS

Cabinet inbouwkasten

Redactie AV & Domotica | 28 oktober 2007
CABINET, producent van exclusieve inbouwkasten op maat, combineert een uniek inbouwkastdesign met topkwaliteit home-entertainment. Met CABIvision genieten tv-kijkers van hun favoriete films en tv-programma’s op de glazen deur van hun inbouwkast. Een ‘state-of-the-art’ NEC-projector projecteert beelden van achter in de kast op het volledig geïntegreerde projectievlak in de kastdeur. Er is de keuze om de luidsprekers volledig te integreren in de zijpanelen aan weerszijden van de kast, of die los te plaatsen. Hierdoor zijn alleen de inbouwkast en de beelden zichtbaar en geen apparaten of snoeren.
 
Zoals alle aspecten van CABINET-kasten is ook CABIvision volledig af te stemmen op de persoonlijke wensen van de klant. Zo is de projector staand of hangend in de inbouwkast te plaatsen. Dit biedt de mogelijkheid om de aanwezige opbergruimte optimaal te benutten. De afmetingen van het beeldoppervlak zijn variabel tot een maximale beelddiagonaal van circa 180 cm. CABINET biedt een ruime keuze aan topkwaliteit speakers van Intertechnik.
 
Voor wat betreft entertainmentopties, zijn de mogelijkheden van CABIvision eindeloos. Door het systeem aan te sluiten op het draadloze thuisnetwerk, is de tv te gebruiken als computermonitor. Multimedialiefhebbers kunnen direct op groot scherm genieten van gedownloade video’s en muziek, hun e-mails lezen en naar hun favoriete webpagina browsen. Daarnaast zijn zowel eigen als nieuwe hifi-componenten – van topmerken als Marantz, Oehlbach en Topfield – volledig met CABIvision te integreren.
 
“Met CABIvision bieden we nog meer mogelijkheden om onze op maat gemaakte inbouwkast te personaliseren. CABIvision biedt de ultieme combinatie van een stijlvolle inbouwkast met hightech home-entertainment. Daarbij liggen alle multimediamogelijkheden met CABIvision binnen handbereik”, zegt Julia Greven, Marketing Manager bij CABINET. “Onze klanten hebben geen omkijken naar de technische kant van hun persoonlijke CABIvision. CABINET heeft gespecialiseerde monteurs in dienst, die kosteloos de installatie en configuratie verzorgen.”
 
Over CABINET
CABINET maakt sinds 1979 luxueuze inbouwkasten op maat: voor elke ruimte en uitgevoerd in iedere gewenste stijl en elk materiaal. Consumenten kunnen tot in detail zelf bepalen hoe hun inbouwkast eruit komt te zien, zodat deze altijd past binnen het bestaande design van een kamer. Ook de binnenkant is volledig naar eigen wens te ontwerpen. Het bedrijf levert zijn unieke kasten via een geselecteerd aantal verkooppunten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, België, Luxemburg en Liechtenstein. CABINET verkoopt zijn inbouwkasten via dealers en eigen speciaalzaken. CABINET heeft drie Nederlandse speciaalzaken: in Groningen, Den Haag en in Amsterdam, en een shop-in-shop in Goes en in Leidschendam. Tevens heeft CABINET in Maasmechelen, België (bij Maastricht), een shop-in-shop. Voor meer informatie: www.cabinet.de/nl.
 

EDITORS' CHOICE