NIEUWS

Marmitek Doorphone

Redactie AV & Domotica | 26 oktober 2007
Heeft u het ook wel eens dat er iemand bij u aanbelt terwijl u gewoon thuis bent en u het niet hoort, omdat u in de tuin of op zolder bezig bent? Of vindt u het vervelend om onnodig naar de deur te lopen wanneer er iemand aanbelt? Met de DoorPhone120 behoort dit tot het verleden. De DoorPhone120 neemt u gewoon mee naar boven of naar buiten. Wanneer er bij u aangebeld wordt, kunt u direct met degene aan de deur spreken en als u wilt op afstand de deur open doen, draadloos!
 
DoorPhone120 draagbaar deurtelefoon systeem
De DoorPhone120 set bestaat uit een buitenunit en een draagbare handset. U kunt, waar in of om huis u ook bent, praten met de bezoeker en beslissen om de deur open te maken.
 
Makkelijk én veilig
Het systeem werkt draadloos. U hoeft dus geen kabel te trekken naar de buitenunit. De buitenunit kan zowel met adapter als op batterijen worden gevoed. Hierdoor kunt u helemaal zelf bepalen waar u uw buitenunit plaatst, zonder rekening te houden met de aanwezigheid van een stroomaansluiting! Alle handsets die zijn aangesloten op een deurbel zijn voorzien van intercom functie. Twijfelen de kinderen of ze de deur open mogen maken, dan kunnen ze dit dus altijd eerst met u overleggen via de intercom. Deuren voorzien van een elektrische deuropener kunnen op afstand, draadloos, via elke handset geopend worden.
 
1 of 4 deurbellen

Er zijn twee verschillende DoorPhone120 sets. Één met 1 deurbel en één met 4 deurbellen. Deze laatste is zeer geschikt bij een kantoor of praktijk aan huis of wanneer verschillende appartementen één voordeur hebben. Op één deurbel kunnen zoveel handsets aangesloten worden als u wilt. Heeft u de buitenunit met 4 deurbellen, dan kunt u per deurbel ook meerdere handsets aanmelden.
 
Technische specificaties
De buitenunit is voorzien van verlichting. Hierdoor zijn de namen van de bewoners dus ook in het donker zichtbaar. De buitenunit is uitgerust met een extra AUX aansluiting welke schakelt wanneer de deurbel knop wordt ingedrukt. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het aansturen van een (bestaande) conventionele deurbel of voor het schakelen van verlichting bij de deur/ingang. (bv. Marmitek X-10 www.marmitek.com). Wanneer iemand aanbelt gaan alle handsets die op deze deurbel zijn aangemeld over. De belmelodie en het belvolume zijn instelbaar. Daarnaast heeft de handset nog een tril- en lichtfunctie om u erop te wijzen dat er wordt aangebeld. Meer dan 65.000 codecombinaties garanderen een hoge mate van veiligheid, privacy en voorkomen storing van naburige systemen. Digitale techniek zorgt voor een vrijwel storingsvrije werking. Het bereik van de DoorPhone120 bedraagt tot 150m in open veld en tot 50m door vloeren en muren.
 
Prijs
De adviesverkoopprijs van de Marmitek DoorPhone120 set met 1 deurbel + handset bedraagt 229 euro.
De adviesverkoopprijs van de Marmitek DoorPhone120 set met 4 deurbellen + handset bedraagt 269 euro.
 
Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

EDITORS' CHOICE