NIEUWS

Dobit

redactie AV & Domotica | 26 september 2007
Brussel (België) en Scotts Valley Californië (VS) 24 september 2007. Vandaag kondigde MediaTile aan een contract te hebben gesloten met het in Olen (België) gevestigd DOBIT NV om de unieke digitale signage oplossingen voor de Benelux te verdelen.

Verwacht wordt dat dankzij de Cellulaire Digitale Signage, waarvoor een patent werd aangevraagd, en de volledig geïntegreerde Digital-Sign-in-a-BoxTM installaties van MediaTile, klanten in de Benelux sneller digitale signage netwerken zullen kunnen inzetten voor zakelijke toepassingen, reclame, educatieve en informatieve medianetwerken zonder on-site technische vakkennis, computer- of netwerkconfiguratie. DOBIT NV werd opgericht in 1983 en is de hoofdverdeler van display technologieën in België, Nederland en Luxemburg.

“Nu kunnen we met MediaTile de volledige waarde van digitale signage netwerken bij een veel groter aantal bedrijven introduceren”, aldus Marc Bruers, Afgevaardigd Bestuurder van DOBIT NV. “Door technische hindernissen zoals de instelling en het gebruik van netwerken weg te werken, kunnen allerhande bedrijven hun boodschappen nu rechtstreeks bij hun klanten of werknemers achterlaten – daar waar het het meest nodig is.”

“De missie van MediaTile is eenvoudig – meer bedrijven in staat stellen rechtstreeks te communiceren met hun doelpubliek met als resultaat meer respons dan bij de gebruikelijke media,” zei Keith Kelsen, CEO en Voorzitter van MediaTile. “Een nieuwe generatie multimedia: efficiënter en doeltreffender communiceren en klanten aanspreken. Wij zijn dan ook verheugd dat DOBIT samen met ons de uitdaging aangaat.”

MediaTile biedt een ruime en gebruiksvriendelijke all-in-one digitale signage installatie. In tegenstelling tot andere omgevingen staat MediaTile achter de volledige end-to-end oplossing en biedt 24 uur per dag, 7 dagen op 7, ondersteuning met een garantie van 99,9%. De MediaTile oplossing omvat volgende elementen:
 
De Cellulaire Digitale Signage technologie van MediaTile, waarvoor een patent werd aangevraagd, is echt uniek. Ze sluit een heleboel traditionele technologische hindernissen uit waarmee bedrijven die digitale signage medianetwerken gebruiken, te kampen hebben. Dankzij de mobiele verbinding kunnen klanten de technologie veel ruimer inzetten.

De MediaTile Digital-Sign-in-a-Box™  is een gloednieuw en bekroond product – een volledig geïntegreerde commerciële display bestaande uit een beeldscherm met hoge resolutie met daarin een pc en een ingebouwd netwerk. Hierdoor kunnen klanten makkelijk en snel een digitale signage netwerk opzetten. Om te kunnen uitzenden volstaat het om de stekker van het toestel in het stopcontact te steken. Het toestel gebruikt immers het mobiele netwerk om uw bestanden door te sturen.

Het MediaTile Broadcast Portal and Services – biedt een krachtig en makkelijk te bedienen digitale signage netwerk dat gebruik maakt van een webapplicatie die vanuit een standaard internet browser toegankelijk is. Met slechts enkele muisklikken kan een signage netwerk van slechts enkele tot honderden schermen bediend worden.

De MediaTile Digital-Sign-In-A-Box beeldschermen kunnen gebruikt worden op honderden locaties (winkels, banken, wachtkamers, bedrijven) en zodra de stekker in het stopcontact zit, kunnen ze beginnen uit te zenden. Want zodra de MediaTile beeldschermen aangesloten zijn, maken ze onmiddellijk verbinding met het internet via een mobiel breedband netwerk en kijken ze na of er nieuwe content staat op een veilige web-based broadcast portal site. De beeldschermen zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 19”, 32”, 42” en 47” HD LCD, met optioneel touchscreen. Ook verkrijgbaar is een afzonderlijke “component player”, die kan worden aangesloten op de meeste bestaande beeldschermen – van 5” beeldschermen tot reusachtige digitale reclameborden in de open lucht.Over DOBIT NV
Al meer dan 24 jaar levert DOBIT NV elektronische producten op maat en in 1990 werden we de officiële verdeler van Elo TouchSystems. Dankzij de combinatie van beide werelden is DOBIT de geknipte partner voor alle op maat gemaakte elektronische touch projecten. De jongste jaren heeft DOBIT meer ervaring opgedaan in beeldschermen en digitale signage en daarom zijn we gekomen tot een vast samenwerkingsverband met MediaTile om hun Digital-Sign-in-a-Box™ in de Benelux te verdelen. Met zowel kantoren in België als Nederland beschikken we over de perfecte uitvalbasis en kennis om deze regio te ondersteunen. DOBIT wil de klant een gemakkelijk te installeren, kabelvrije, opvallende digitale signage oplossing bieden.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.dobit.com.

Over het bedrijf MediaTile
MediaTile is ’s werelds eerste bedrijf dat mobiele digitale signage netwerken op de markt brengt. Alle soorten kleinhandelaars, merken, banken, inrichtingen en regionale zenders kunnen dankzij MediaTile veel sneller gebruik maken van digitale signage netwerken op heel wat meer locaties en kunnen sneller rendement op investering boeken. Dankzij onze unieke en mobiele aanpak waarvoor een patent is aangevraagd, onze bekroonde Digital-Sign-in-a-Box en web-based Broadcast Portal behoren on-site netwerkbeheer, toepassings-software en upgrades voorgoed tot het verleden. Vanaf nu kunt u dus zorgeloos genieten van alle voordelen van digitale signage. De producten en diensten van MediaTile zijn via onze 14 filialen wereldwijd verkrijgbaar.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.mediatile.com

EDITORS' CHOICE