Optreden Pink Floyd Tribute band


Redactie HiFi.nl | 14 januari 2011

Op zoek naar iets leuks om je weekend mee te vullen? Vandaag, morgen en zondag vindt in het Haagse Omniversum het inmiddels jaarlijks terugkerend " Pink Project " event plaats .

De befaamde Pink Floyd Tribute band waar Peter Chattelin deel vanuit maakt, speelt live onder 2 Imaxx films (Antartica en Hubble) muziek van Pink Floyd. Het immens grote projectiescherm (840 vierkante meter) en het geweldige klinkende 26 kanaals audiosysteem alwaar de band overheen speelt was in 1999 reden voor initiator Peter Chattelin om het Omniversum te benaderen met in het achterhoofd deze concerten. Inmiddels is deze formule in de jaren daarna een groot succes geworden en zit avond aan avond de zaal vol met muziekliefhebbers!

Chattelin Audio Systems presenteert zich graag in deze geweldige omgeving van muziek en audiofanaten. Nieuwe noviteiten waaraan later dit jaar de nodige aandacht aan zal worden gegeven zullen te zien zijn. Er zijn nog wat kaarten beschikbaar voor dit evenement! Kijk voor meer informatie op de website van omniversum.

EDITORS' CHOICE