NIEUWSAmphion

Amphion Loudspeakers centraliseert Europese Distributie

Redactie HiFi.nl | 13 januari 2011 | Amphion

Amphion Loudspeakers Ltd., de Finse producent van vele luidsprekerlijnen, heeft besloten om haar Europese distributie te centraliseren in één Europees commercieel en logistiek center.

Anssi Hyvönen, president van Amphion Loudspeakers, ziet een verandering komen in de manier waarop audio producten nu nog worden gedistribueerd. “Er is een toenemende behoefte aan één gecoördineerde Europese distributie/prijs strategie en meer direct contact met de Amphion dealer en gebruiker. De traditionele distributeur blijft belangrijk, maar om in deze overvolle markt een toegevoegde waarde te hebben, zullen zij hun rol moeten herzien: het verkrijgen van “up-to-date” markt informatie en het koesteren van een actief contact met de dealer en potentieel geïnteresseerde consumenten in hun eigen taal zou wel eens in de toekomst belangrijker kunnen worden dan het uitleveren van het product zelf.”   

Om zowel de dealer als de consument beter in haar behoeften te kunnen voorzien, is Amphion Loudspeakers een Joint Venture aangegaan met Robytone BV.  Alle Amphion commerciële en logistieke activiteiten zijn ondergebracht in een nieuwe organisatie: “Amphion Audio Europe”.  Vanaf nu zullen de dealers in Europa hun Amphion producten geleverd krijgen vanuit Amphion Audio Europe’s centraal magazijn in Deurne, Nederland. Hier is vanaf nu ook het Amphion Service center gevestigd.

Met Amphion Loudspeakers Finland als verantwoordelijke partij voor product ontwikkeling en productie enerzijds en Amphion Audio Europe verantwoordelijk voor alle commerciële en logistieke aspecten anderzijds, ligt ieder aspect van het vermarkten van Amphion producten in de handen van specialisten.

MERK

EDITORS' CHOICE