NIEUWS

Doelen Lente Hifi-show 2011

Redactie HiFi.nl | 12 januari 2011

In het weekend van 16 en 17 april 2011 vindt de Rotterdamse Doelen Lente Hifi-show plaats. Hier is van alles te beleven op het gebied van hifi en homecinema, cd, dvd, blu-ray, vinyl en streaming.

Ook kunnen bezoekers lezingen bijwonen, luisteren naar live-concerten in de Willem Burgerzaal en zich laten verassen op het grote Europese trombonefestival. Vanaf de Doelen Lente hifi-show heeft men vrije toegang tot het trombonefestival. De openingstijden zijn beide dagen van 9.30 tot 18.00. De toegang tot de Doelen Lente Hifi-show is 12,50 euro twee dagen geldig incl. reductiebon op de Doelen lente hifi-show 2011 DVD/CD.

Op de DVD/CD is materiaal van Urbie Green te vinden. Deze levende legende heeft geschiedenis geschreven met zijn dubbelalbum 21 Trombones uit 1967. Dit is hèt album dat iedere trombonist in zijn kast heeft staan. Wat voor effect heeft het album op hedendaagse muzikanten? Hoe zou het album klinken als het nu zou zijn opgenomen? Alles komt samen in eeen unieke avondvullende concert in het Rotterdamse Off-Corso. Van deze avond worden opnames gemaakt, die zullen dienen voor de Doelen lente hifi-show 2011 DVD/CD. Voor de opname zal Paul Power (de man achter alle Doelen lente hifi-show cd’s) garant staan.

Kijk voor meer infomatie op de website van deze show.


EDITORS' CHOICE