NIEUWS

ISE breidt uit


Redactie HiFi.nl | 10 januari 2011

Vanaf 1 t/m 3 februari vindt in Amsterdam RAI de Integrated Systems Europe (ISE) plaats. Deze beurs staat in het teken van de integratie van wonen, leven en technologie. Zeven jaar begon ISE in slechts twee RAI-hallen, maar dat is al lang verleden tijd. ISE krijgt steeds meer bezoekers en speelt daar dan ook op in.

Voor ISE 2011 worden ruim 30.000 bezoekers verwacht, in de 10 zalen staan 700 exposanten. Wanneer er steeds meer bezoekers zijn, moet een organisatie ook mee groeien. En dat doet ISE. Er is ongeveer 20% aan showruimte toegevoegd. Ook zijn de openingstijden aangepast. Op de laatste dag van ISE zal de beurs zijn deuren openen tot 18.00, vorig jaar was dit nog tot 16.00.

Naast al deze uitbreiding komt ISE ook met een tijdschrift: RISE. Het magazine bevat aankondigingen van nieuwe producten die zullen worden getoond tijdens deze beurs, informatie over de beurs zelf, meningen van experts en meer. Hieronder kun je tijdschrift bekijken:Voor meer informatie kun je kijken op de website van ISE.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »