NIEUWSACF Audio

Analogue Extrema! in Lage Zwaluwe

Op 4 en 5 februari zal Analogue Extrema! aanwezig zijn in Lage Zwaluwe. Tijdens de openingsshow van ACF Audio zullen er onder andere set-ups van Hifine met Accuphase en Verity, Concept en Design met Canor en zal er een team van Music-Emotion aanwezig zijn.

Via een samenwerking tussen Musical Reality, Music2 audio import en Symphony audio import zal er tijdens deze 2 dagen in een aparte ruimte Analogue Extrema! worden georganiseerd. Volgens de organisatoren kunnen bezoekers in deze ruimte op het hoogste niveau van vinyl genieten.


Foto: VPI Classic 3

Zo zal er mono-vinyl worden gedraaid via een Acoustic Signature tafel voorzien van een mono-element van Soundsmith, een Grand Prix Audio Monaco tafel met Tri-Planar arm zal worden voorzien van het Soundsmith Strain Gauge element, van Pluto Audio zullen bezoekers de 12A Cobra draaitafel aantreffen voorzien van de 5A Special arm en het Pluto One element. Ook zal er een vierde tafel zijn met een VPI Classic 3 met Koetsu element. Al deze tafels zullen via de Octave Phonomodule het signaal doorgeven aan de Octave MRE 130 mono-versterkers welke een set VR-5 weergevers van Von Schweikert zullen aansturen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van ACF Audio en Music2.

MERK

EDITORS' CHOICE