NIEUWSSME

Luistershow bij Andromeda Audio-Design

Redactie HiFi.nl | 06 januari 2011 | SME

Zojuist is de nieuwste versie van de SME 20 bestseller draaitafel verschenen en dat is de SME 20/3A geworden. Holland Link HiFi heeft deze eerste fantastische draaitafel geleverd aan Andromeda Audio-Design in Amsterdam.  Om dit feit te vieren houden zij op 5 februari een luistershow met de SME 20/3A.

Belangrijkste verbeteringen van de SME 20/3A hadden voornamelijk ten doel een absolute rust in het geluidsbeeld te bereiken en dat werd verkregen door een vergaande verfijning van de demping in deze platenspeler. In het oog springend zijn de toegenomen lengte van de vering in de 4 veerpoten. Verder is de totale massa toegenomen: de doos met alles er in weegt maar liefst 45,5 kg.

Andromeda Audio-Design in Amsterdam houdt 5 februari een luistershow met deze platenspeler. Eigenaar Henk-Jan Netjes is bezig met high-end zaken als het ontwerpen van zeer hoogwaardige luidsprekers. De SME 20/3 draaitafel gaat hij onder meer inzetten om de kwaliteiten van deze luidsprekers te laten horen. Andromeda Audio is ook dealer voor Koetsu pick-up elementen en natuurlijk is in de SME-V toonarm op de draaitafel zo`n Koetsu element gemonteerd.

De luistershow duurt van 10.00 tot 17.00. Adromeda Audio-Design is gevestigd aan wolbrantskerkweg 80D in Amsterdam-West.


EDITORS' CHOICE