NIEUWS

CAC Audio gaat sluiten

Redactie HiFi.nl | 24 december 2010

CAC Audio maakt bekend dat zij hun winkel vanaf 31 december sluiten. Zij bieden geïnteresseerden de mogelijkheid om enkele apparaten en luidsprekers tegen sterk gereduceerde prijzen aan te schaffen. HiFi.nl ontving onderstaand persbericht van CAC Audio.

Bijna dertig jaar geleden startte CAC met onbespeelde cassettebanden en een klein assortiment aan audioapparatuur aan de Lokhorststraat te Leiden. Twee Jaar later werd een groot pand aan de Nieuwe Rijn betrokken met drie luisterruimten. Menige klant en audioliefhebber liet zich inspireren door het enthousiasme en gedrevenheid waarmee binnen ieders budget werd gestreefd om een optimale audioset samen te stellen. 

Met heel veel plezier en enthousiasme werd bijna 2 jaar geleden CAC audio te Leiden voortgezet door twee ex-werknemers. Uiteraard met de bedoeling om 28 jaar CAC voort te zetten tot minimaal een 40-jarig jubileum. Soms loopt het echter anders dan je zou willen.
Door persoonlijke omstandigheden is het niet mogelijk de winkel op de huidige wijze voort te zetten en hebben we gekeken of iemand anders CAC zou willen en kunnen continueren. Helaas is het niet gelukt om iemand te vinden die CAC in dezelfde geest kan voortzetten. Daarom hebben we nu met pijn in ons hart moeten besluiten om met CAC te stoppen. 31 december zullen we onze deuren sluiten.

Veel van onze demoapparatuur is reeds verkocht, maar enkele apparaten en luidsprekers kunnen we tegen sterk gereduceerde prijzen aanbieden. Wellicht nog het moment om uw set aan te vullen of bij de tijd te brengen. Kijk hiervoor op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Hierbij willen we al onze klanten, ook hen die we niet rechtstreeks hebben kunnen benaderen, bedanken voor het vertrouwen dat jullie al die jaren in ons hebben gesteld. Het is een groot genoegen geweest om samen onze hobby - genieten van muziek - te hebben kunnen delen.”

Kijk voor meer informatie op de website van CAC Audio.


EDITORS' CHOICE