NIEUWSRhapsody

Eindejaarsshow bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 23 december 2010 | Sonore

Rhapsody in Hilversum sluit het jaar af met een soort ‘best of 2010’ show, waarin de producten die Rhapsody’s Michael van Polen en Harry van Dalen het meest wisten te overtuigen centraal staan. Zo worden er producten van Sonore, Avalon en darTZeel gedemonstreerd.

Wat nou het beste van 2010 is, blijft altijd subjectief. “Gewoon omdat het beste niet bestaat en ieder daar een eigen beleving in heeft”, laat de winkel weten. “
Het menselijk brein kan soms zo verwarrend zijn en daardoor zulke verschillende belevingen veroorzaken. Wij vinden dat juist leuk. Dit zorgt er namelijk voor dat we niet allemaal met dezelfde set (binnen ons budget) thuis muziek draaien.”


Foto: Sonore versterker

Versterkers zijn er tijdens de show van Sonore. “Een puur Nederlands product van twee rasontwerpers en zakenmannen dieiets unieks gebouwd hebben.” De nieuwe Avalon Trancendent zal ook bij Rhapsody te bewonderen zijn, net als de dCS Puccini CD speler, Nothingham Analogue Hyperspace draaitafel (met tangentiale arm van The Cardridge Man) en de darTZeel CTH 8550 geïntegreerde versterker. Die laatste wordt gedemonstreerd in combinatie met de Sonus Faber Guarneri 
en de Moon 750D cd-speler. 

Je bent welkom bij Rhapsody, gevestigd aan de Borneolaan 25 te Hilversum, op donderdag 30 december tussen 10:00 en 17:00 uur en op vrijdag 31 december tussen 10:00 en 14:00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE