NIEUWS47 Labs

Audio Artistiek showt `nieuwtjes`


Redactie HiFi.nl | 13 december 2010 | 47 Labs

Zaterdag 18 december staat Audio Artistiek in Groningen geheel in het teken van 47 Labs en JM Reynaud. De twee merken zijn onlangs aan het palet van de winkel toegevoegd.

Audio Artistiek belooft veel nieuwtjes. Zo wordt de nieuwe 47 Labs Midnight Blue Pre Amplifier / DAC getoond en wordt er gespeeld met een combinatie van de 47 Labs Shigaraki Series op de nieuwe JM Reynaud Bliss Silver monitor luidsprekers.

47 Labs staat bekend om hun minimalistische apparatuur. De signaalwegen bestaan alleen uit de essentiële componenten. De muziek wordt zo puur mogelijk doorgegeven waarbij volgens de winkel de levendigheid, natuurlijkheid en rijkdom van klanken behouden blijven.


Foto: de 47 Labs Shigaraki Series 

Het Franse JMR bouwt al zijn luidsprekers volgens het transmissielijn-principe. Een moeilijke methode en daarom toegepast door slechts een aantal fabrikanten. JM Reynaud heeft ook zijn eigen `liggen triangulaire` ontwikkeld. Volgens de winkel “een transmissielijn die niet alleen excelleert in de strakheid en diepte van lage frequenties, maar ook een unieke klankrijkdom brengt.

Show-gegevens
Datum: 18 december
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Plaats: Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat 43, Groningen


EDITORS' CHOICE