NIEUWSRik Stoet

Demodag bij Rik Stoet High End Audio

Redactie HiFi.nl | 12 december 2010 | Cambridge Audio

Op 18 december zal in samenwerking met Dimex Cambridge Audio’s unieke netwerkstreamer NP30 worden gedemonstreerd bij Rik Stoet Hight End Audio.

Via de NP30 kun je digitale muziekbestanden via het netwerk afspelen op je eigen hifi- of homecinema installatie. Draadloos of met ethernetkabel worden mp3, aac, wav, pcm en flac bestanden afgespeeld. Deze speler kan niet alleen muziekbestanden in 24bit/96kHz weergeven, maar heeft ook een internetradio en een uitstekende jitter-onderdrukking aan boord. Aan de voor- èn achterzijde zitten USB poorten om muziek vanaf stick, mp3 speler of harde schijf te spelen.


Foto: Cambridge Audio NP30

Op de demodag zal ook worden gedemonstreerd met luidsprekers van Spendor, in het bijzonder met de onlangs uitgebrachte A9. Deze zullen worden gedemonstreerd met het vlaggeschip van Cambridge Audio, de voor- en eindversterker combinatie 840E/840W en de veelgeroemde 840C CD-speler. Vanzelfsprekend komt ook het revolutionaire satellietsysteem van Cambridge Audio ‘’Minx’’ aan bod. Vertegenwoordigers van Dimex -de importeur/distributeur in Nederland- zullen acte de présence geven voor het beantwoorden van vragen over de apparatuur.

Rik Stoet High End Audio is gevestigd aan de elandstraat 9 in Den Haag. De winkel is op zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE