NIEUWSKEF

Kef Muon bij Raf in Hilversum


Redactie HiFi.nl | 09 december 2010 | KEF

Terwijl bij Raf aan de Rijnstraat te Amsterdam de Italiaanse weken plaats vinden, kun je tot en met 17 december nog terecht bij Raf Hifi in Hilversum voor een demonstratie van de indrukwekkende Kef Muon luidspreker.

Deze 210 cm hoge weergever is vervaardigd uit 6 mm dik super-gevormd aluminium, wat een bijzonder hoge stijfheid geeft en volgens de winkel een absoluut kleuringsvrije weergave bewerkstelligt. Industrieel topontwerper Ross Lovegrove tekende voor het slanke, ‘sexy’  ontwerp, wat de Muon niet alleen voor audiofielen aantrekkelijk maakt maar ook voor kunstliefhebbers die bijzondere ontwerpen kunnen waarderen.


Foto: de KEF Muon

De luidspreker is vervaardigd in een gelimiteerde oplage van slechts 100 sets, de verkoopprijs ligt rond de 160.000 euro per paar. De openingstijden van de winkel, gevestigd aan de Langstraat 90-92 te Hilversum, zijn van 10:00 tot 18:30 uur (donderdag tot 21:00 uur). Medewerkers van Kef zijn op gezette tijden aanwezig om de demonstraties te verzorgen en vragen te beantwoorden.

MERK

EDITORS' CHOICE