Luisterweekend Gydotron Audio

Redactie HiFi.nl | 07 december 2010 | Fotografie | Master

Maandelijks organiseert Gydotron Audio te Schilde (nabij Antwerpen) luisterweekenden met hun apparatuur. Op zaterdag 18 december van 14.00 tot 20.00h en zondag 19 december van 14.00h tot 18.00h vindt weer zo’n weekend plaats, ditmaal met o.a. de Master Contemporary C luidspreker, Van Medevoort CD350 CD-speler en MA350 versterker.

Master Contemporary C
Master zijn de eerste luidsprekers met een ceramische tweeter. De ontwerpfilosofie bij dit apart vormgegeven model is specifiek gekozen. Met name het afstraalgedrag en de fase reinheid zorgen volgens Gydotron Audio voor een zeer realistisch beeld.

Van Medevoort
Sinds kort is Gydotron Audio dealer van de van Medevoort producten. De Van Medevoort CD350 stereo cd en sacd speler is ontworpen om te combineren met de vM versterkers. Voor minimale resonanties en mechanische vervorming is dezelfde degelijke en zware behuizing gebruikt. Het transportmechanisme is gemonteerd in een verende ophanging ter isolatie van akoestische terugkoppeling. Extra bedienings-opties, zoals repeat of random play, zijn mogelijk bij gebruik van de afstandsbediening. Naast de gemonteerde optische, digitale en analoge coaxiale uitgangen, is er ook een gebalanceerde XLR analoge uitgang als optie mogelijk, voor een symmetrische verbinding via XLR kabels.


Foto: De Van Medevoort MA350

De Van Medevoort MA350 geïntegreerde stereo-versterker is opgebouwd met snelle, discrete klasse `A` versterkertrappen en overgedimensioneerde voedingen. Volgend Gydotron Audio geeft dit de meest muzikale weergave, lage vervorming en beste controle over het luidspreker-systeem voor alle soorten muziek. De behuizing is zwaar uitgevoerd en heeft een exclusieve frontplaat. Eén ingang is gebalanceerd XLR. Via de pre-out / main-in is de MA350 te gebruiken als separate voor- en eindversterker.


EDITORS' CHOICE