NIEUWSRhapsody

Concert bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 06 december 2010

Maarten Ornstein, Joshua Samson, Helena Rasker en Michiel Weidner geven een concert bij Rhapsody op 11 december van 11.00 tot 12.00 uur.

Mezzo sopraan Helena Rasker is bekend van haar werk in diverse opera’s, cellist/cymbalist Michiel Weidner speelt in het Nieuw Sinfonietta Amsterdam en het Prisma Trioen en (bas) klarinettist Maarten Ornstein is onder andere bekend van zijn vele werk met bassist Tony Overwater en zijn alle drie lid van Splendor. Splendor is een groep van 50 Amsterdamse topmusici, deze jazz, klassiek en wereld musici hebben zich verenigd met als doel het geven van concerten en masterclasses in een eigen gebouw. Dit gebouw, een oud badhuis in Amsterdam, komt in 2012 gereed.

Samen met percussionist Joshua Samson (ook geen onbekende in het jazz- en wereldmuziek circuit) geven zij op 11 december een concert om de aandacht op Splendor te vestigen. Het programma zal bestaan uit muziek van Maarten Ornstein, John Lennon en Tony Overwater aangevuld met een aantal bijzondere arrangementen van klassieke werken.


Foto: Michiel Werner

Voor dit concert zijn er maar 30 plaatsen beschikbaar. Wil je hier bij zijn? Stuur dan een e-mail naar michael@rhapsody.nl met als onderwerp concert 11 december en in de mail vermelding van naam, woonplaats en telefoonnummer. Uiterlijk donderdag 9 december krijgen de gelukkigen een email ter bevestiging van hun reservering.


EDITORS' CHOICE