NIEUWSPeachtree

Nieuwe Peachtree MusicBox


Redactie HiFi.nl | 25 november 2010 | Peachtree

Peachtree Audio introduceert haar nieuwe MusicBox, een versterker, DAC en digitale iPod Dock ineen. Net zoals de Peachtree Nova en iDecco bezit de MusicBox een ingebouwde ‘Pure Digital iPod dock. In tegenstelling tot bijna alle andere iPod docks, omzeilt de MusicBox de DAC van de iPod en stuurt de onaangetaste digitale muziekstroom regelrecht van de iPod naar z’n eigen DAC en buisvoorversterker.

Daarnaast bezit de MusicBox drie digitale (USB, Toslink, Coax) ingangen en een analoge ingang. Een extra voorversterker uitgang is ook aanwezig om de gebruiksmogelijkheden creatief uit te brienden. Tevens heeft de Music Box een dedicated koptelefoonversterker met buisversterker. Aangesloten iPods laten zich ook via de afstandbediening besturen. Het stevige 2 x25 watt uitgangsvermogen maakt de Music Box geschikt voor een breed assortiment luidsprkers. Ook nieuw van Peachtree zijn de passende breedband desktop luidsprekers; de mB3 en de speciaal door designer Michael Kelly ontworpen tweeweg bookshelf luidsprekers, de Peachtree DS 4.5.

Prijs en beschikbaarheid
De MusicBox is alleen verkrijgbaar of in combinatie met de DS 4.5 of mB3 speakers tegen speciale setprijzen. De MusicBox alleen kost 899 euro, de Music Box + een paar mB3 is verkrijgbaar voor 1150 euro en de MusicBox + een paar DS 4.5 kost 1290 euro. De speaker zijn ook los te koop; de mB3 is per paar verkrijgbaar voor 299 euro, de DS 4.5 kost per paar 490 euro.

EDITORS' CHOICE