NIEUWSStevens HiFi

John Dibb met B&W 800 bij Stevens HiFi

Redactie HiFi.nl | 29 november 2010 | Bowers & Wilkins

Op zaterdag 4 december staat er iets unieks te gebeuren in het Belgische Gent. Bij Stevens Hifi zal John Dibb, Senior Engineer van Bowers & Wilkins in Engeland, namelijk voor de eerste keer in België zijn toelichting geven op het ontwerpproces van de nieuwe B&W 800 serie. Het voor muziek- en audioliefhebbers niet-te-missen evenement vindt plaats in een ontspannen sfeer en is gratis toegankelijk.Er zijn gedurende de de dag vier toelichtingen, welke plaats vinden om 10:00 uur, 12:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur. In deze sessies zal Dibb uitleg geven over de processen die vooraf gaan aan de introductie van een luidsprekerlijn zoals de 800 Diamond serie. T
ijdens de sessies zal John Dibb een introductie verzorgen en daarna eventuele vragen beantwoorden. 

John Dibb begon zijn carriere in de vliegtuigindustrie, maar zijn sterke interesse in muziek en muziekreproductie leidde hem al snel naar de wereld van Bowers & Wilkins. Reeds meer als 20 jaar maakt John deel uit van het engineering team in Steyning (UK) en vervult daar een vooraanstaande rol. Het akoestische design van vele B&W producten kwam van zijn hand, waaronder de Silver Signature en Signature 30 modellen waarmee het 25 en 30 jarig bestaan werd gevierd. 


Foto: de B&W 805 Diamond

Hoewel het evenement gratis toegankelijk is, moet je wel even reserveren. Dit kan telefonisch op het nummer (0032) +9 223 88 33 of via e-mail op het adres info@stevens-hifi.be. Geef ook even door met hoeveel personen je wenst te komen. Het adres van de winkel vind je rechts van je scherm in de HiFind.

MERK

EDITORS' CHOICE