NIEUWSNaim Audio

Naim Audio en Guru show bij Audio Artistiek

Redactie HiFi.nl | 10 november 2010 | Naim Audio

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 november organiseert Audio Artisitiek een luistershow met Naim Audio en Guru. Dit is een goede gelegenheid om de luisterruimte voorin de winkel in te spelen, aangezien deze pas geleden een metamorfose heeft ondergaan.

Audio Artistiek krijgt deze dagen hulp van Naim en Guru vertegenwoordigers. In de nieuwe luisterruimte zullen op een Naim Systeem, de Guru QM 60 speakers te beluisteren zijn. In de ruimte achter zal de Naim Unity te beluisteren zijn op de QM10 van Guru. Daarnaast zullen er andere nieuwtjes te bewonderen zijn zoals de nieuwe Naim Ovator speaker en besteedt Audio Artistiek veel aandacht aan de Unity systemen.


Foto: Guru QM 60 luidsprekers

Ook de winkelruimte bij de ingang van de winkel is aangepast. Zo zijn daar staande cd meubels gemonteerd, die het vele malen prettiger maken om een kijkje tussen de cd`s te nemen. Op de showdag is elke derde aangekochte cd of lp gratis zal zijn. Audio Artistiek is gevestigd aan `t jatstraat 43 in Groningen. Op vrijdag 12 november is de winkel open van 14.00 tot 20.00, op zaterdag vanaf 10.00 tot 17.00.

MERK

EDITORS' CHOICE