NIEUWSAudio-Life

Audio-Life showt JM Reynaud

Redactie HiFi.nl | 03 november 2010 | JM Reynaud

Zondag 7 november van 10.00 – 18.00 uur showt Audio-Life de allernieuwste JM Reynaud transmissielijn luidsprekers: Bliss Silver en Cantabile Suprême. Hiermee heeft Audio-Life een primeur, want het is de eerste keer dat deze luidsprekers in Nederland te horen zijn.

Alle JM Reynaud luidsprekers zijn gebaseerd op het transmissielijn-principe, maar volledig bedacht en ontwikkeld door de Fransman Reynaud: “Ligne Triangulaire” (driehoekstransmissielijn). Deze methode zorgt niet alleen voor diep laag, maar bereikt ook een bijzonder natuurlijke klankrijkheid over het hele spectrum en streeft ernaar de warmte uit opnames perfect te weergeven.

Er wordt gespeeld met de JM Reynaud Bliss Silver monitor en de Cantabile Suprême vloerstaande luidspreker. Dit doet Audio-Life in de gevestigde combinatie met 47 Labs apparatuur. Beide luidsprekers zijn verkrijgbaar in de echte JM Reynaud afwerking: Wild Cherry. De Bliss Silver is er daarnaast ook in Anthracite Grey en op aanvraag zijn beide JM Reynaud luidsprekers ook in het zwart verkrijgbaar. De Bliss Silver is vekrijgbaar voor 1240 euro, de Cantabile Suprême kost 3080 euro.


JM Reynaud Cantabile Supreme

Audio-Life is gevestigd aan de Hulsterstraat 26a in Buren. Je kunt komen luisteren op 7 november van 10.00 tot 18.00. Meer informatie kun je vinden op de website van Audio-Life.

MERK

EDITORS' CHOICE