NIEUWSInFocus

InFocus presenteert ScreenPlay 8600 HD-projector

Redactie HiFi.nl | 03 november 2010 | InFocus

InFocus komt met de nieuwe ScreenPlay 8600 HD-projector. Deze projector gaat uit van Full HD resolutie, heeft 1800 lumen lichtopbrengst, een scherp contrast en diverse ingangen voor aansluiting (inclusief 2 x HDMI 1.3 en VGA).

De projector is compact en licht genoeg om deze eenvoudig te verplaatsen en is gemakkelijk te installeren. Favoriete films, games, sport en tv-programma`s worden in een resolutie van 1080 pixels weergegeven. De lichtopbrengst wordt zo geoptimaliseerd dat de output 1800 lumen bedraagt. Door de toepassing van een technologie van Unishape wordt ieder beeld (frame-by-frame) gekalibreerd en zorgt de nieuwste generatie DLP DarkChip DMD voor een contrastratio van 5000:1. De toegepaste DLP performance (data loss prevention) voorkomt het verlies aan data.

 

De hoge kwaliteit lenzen zorgen voor een optimale beeldscherpte en een uniformiteit in helderheid. Dat betekent dat het beeld aan de randen van de projector nagenoeg even scherp is als in het midden. Tenslotte beschikt de SP8600 over diverse ingangen als 2 x HDMI 1.3 met kleurdiepte ondersteuning, Component, S-Video, Composite video, VGA en RS232. Deze voorzien in een briljante beeldweergave van een verscheidenheid aan aan te sluiten spelers (Blu-ray, DVD`s), PC`s, gameconsoles en HD satellietontvangers. De winkeladviesprijs van de InFocus SP8600 bedraagt 1.499 euro excl. btw.


EDITORS' CHOICE