NIEUWSVan Havere

Innovaties van topmerken bij Van Havere

Redactie HiFi.nl | 30 oktober 2010 | Bowers & Wilkins

Van 9 tot en met 13 november organiseert Van Havere demodagen waar niet alleen innovaties van topmerken zullen worden gedemonstreerd, maar ook een wereldprimeur te vinden is. Bij Van Havere Beeld & Klankstudio en Cyberdrome te Kapellen vind je allerlei nieuwigheden op het gebied van audio/video.

Tijdens de dagen zijn er doorlopende 3D demo’s op plasma en led-tv, met modellen van LG en Sony. Ook is er ‘s werelds eerste 3D projector te vinden; de LG CF3D is de enige 3D projector welke voor 3D slechts 1 beeld produceert, waardoor je kunt kijken met een passieve bril. Op 10 en 12 november wordt hiervan een exclusieve presentatie gegeven om 13:00 en 15:00 uur. Ook zijn er doorlopende demo’s met internet televisie.


Foto: de LG CF3D projector

Ook op audio-gebied is er genoeg te ontdekken. Zo wordt de nieuwe Sonos Wireless Dock in combinatie met de iPad gedemonstreerd en je bekend raken met het Bose Lifestyle 235 home entertainment-systeem. Ook kun je het verschil tussen dvd en Blu-ray ontdekken, zowel qua beeld als geluid.

Last but not least is er de vernieuwde 800-reeks van Bowers & Wilkins. Deze zal worden gedemonstreerd met de Marantz KI Pearl apparatuur, ontworpen door Ken Ishiwata, op 9, 10 en 12 november om 14:00 en 16:00 uur. Ook presenteert B&W een nieuw model in de CM-serie: de CM8.Van Havere verwelkomt je graag met een deskundig advies, een drankje en speciale promoties. Bezoekers maken bovendien kans op een reis naar Australië of één van de 25 restaurantbezoeken. 


MERK

EDITORS' CHOICE