NIEUWSCabasse

Cabasse introduceert Pacific 3 luidsprekers

Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2010 | Cabasse

Tijdens een evenement in Parijs heeft de Franse luidsprekerfabrikant Cabasse twee nieuwe high-end vloerluidsprekers voorgesteld. De Pacific 3 en Pacific 3SA zijn deze maand gelanceerd voor prijzen van respectivelijk 9.000 en 12.000 euro.

De Pacific 3SA is een driewegs vloerstaander. Als drivers heeft deze nieuwe Cabasse twee lage-frequentie drivers van 21 cm met daartussen de BC17 driver van 17 cm. Dit is een halfronde driver die bestaat uit een midrange dome / tweeter en een ring-vormig low-midrange/woofer membraan.Het SA deel van het modelnummer staat voor `semi-active`. De dunne drivers met een doorsnede van 21cm worden aangedreven door een door Cabasse ontworpen ingebouwde versterker van 450 watt. Deze Pacific is met een lengte van 129 cm, 29 cm breed en een diepte van 49 cm, vanaf volgende maand verkrijgbaar in een glossy zwarte of parelmoeren afwerking.

De Pacific 3 is het passieve broertje van de Pacific 3SA. Met zijn grootte van 131 cm en diepte van 59 cm heeft hij voldoende interne ruimte om het gebrek aan een ingebouwde versterker op te vangen. Voor deze Pacific 3 moet je tot januari volgend jaar wachten.

MERK

EDITORS' CHOICE