NIEUWSMelody Audio

Melody Audio opent met show

Redactie HiFi.nl | 26 oktober 2010 | AMR Audio

Noord-Holland is een High End audiospecialist rijker. Op 30 oktober vindt de grote opening van Melody Audio te Wervershoof plaats, in samenwerking met cultureel centrum de Schoof en o.a. de importeurs Audipulse, Daluso, Nutters Audio en Hifine. Melody Audio biedt ruim 300 vierkante meter ‘hifi plezier’.

De nieuwe winkel richt zich op de verkoop van betaalbare High End apparatuur. Hoewel dat voor sommigen tegenstrijdig kan klinken, denken ze daar bij Melody Audio anders over. Het assortiment van Melody Audio heeft een strak en eenvoudig ontwerp, zodat niets afleidt van de kwaliteit van de geluidsweergave. Onder ander de merken Accuphase, AMR, ASR emitter, B.A.T. en Bryston passen in dit plaatje en zijn bij Melody Audio terug te vinden.


Foto: AMR CD-777 cd-speler

Tijdens de ‘grote opening‘ zijn de volgende importeurs aanwezig: Audipulse, Daluso, Hifine, Mafico, McIntosh-Nordic, MoreMusic, Number4audio en Nutters Audio.  Je bent welkom op zaterdag 30 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Het winkelpand in Wevershoof wordt op dit moment geschikt gemaakt voor de verwende luisteraar. Bezoekers zijn nu al welkom. Houd www.melody-audio.nl in de gaten voor meer informatie.


EDITORS' CHOICE