NIEUWSTannoy

Primeurs tijdens Luisterdagen Klankbeeld hifi

Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2010 | Tannoy

Speciaalzaak Klankbeeld hifi in Wageningen organiseert van zaterdag 30 oktober tot en met zaterdag 13 november de Luisterdagen, met indrukwekkende producten én exclusieve primeurs. Klankbeeld heeft het namelijk voor elkaar gekregen om het gloednieuwe vlaggenschip van Tannoy, de Kingdom Royal luidspreker, te kunnen demonstreren. Bovendien is de nieuwe McIntosh MC452 tweekanaals eindversterker te bewonderen - ook al zo’n compromisloos ontwerp.

De Tannoy Kingdom Royal luidspreker is volgende week al te zien op de AV-NU beurs, “
maar ze zijn bij ons voor het eerst te beluisteren”, laat Piet Hiensch van Klankbeeld hifi weten. “Het is dus een regelrechte primeur. De McIntosh MC452 staat nu in België te spelen, maar zal bij ons voor het eerst in Nederland gedemonstreerd worden”.


Foto: de Tannoy Kingdom Royal luidsprekers

Hoewel Tannoy’s topmodellen uit de Prestige serie afgeleiden zijn van succesvolle Tannoy-luidsprekers uit het verleden, is de Kingdom Royal volledig nieuw ontwikkeld en het resultaat van vier jaar onderzoek. De kast is afgewerkt in een combinatie van hout fineer, gladde zwarte satijn gecombineerd met Italiaans leder. Elke luidspreker weegt 120 kg en heeft een hoogte van 1,28 meter. 

De speciale McIntosh MC452 eindversterker is het resultaat van meer dan 60 jaar McIntosh engineering, met behulp van de modernste technologieën en componenten. Met minstens 450 Watt per kanaal, beschikbaar bij een 2, 4 of 8 Ohms belasting, stelt deze ‘überversterker’ elke luidspreker in staat om de muzikale dynamiek levensecht weer te geven. De MC452 wordt tijdens de Luisterdagen bijgestaan door zijn ‘broertjes’, de McIntosh C2300 buizenvoorversterker en MCD500 cd speler.


Foto: de gloednieuwe McIntosh MC452

Je bent van harte welkom om tijdens de Luisterdagen deze indrukwekkende producten te komen meemaken. De apparatuur van McIntosh en luidsprekers van Tannoy staan doorlopend te spelen, dus je kunt gewoon binnenlopen. Houd HiFi.nl in de gaten voor een verslag van deze speciale luisterdagen!

Klankbeeld hifi & video
Schuylensteeg 2
6701 AV Wageningen
t: 0317 - 42 68 64
e: info@klankbeeld-hifi.nl


EDITORS' CHOICE