NIEUWSJamo

Jamo A 102 HCS 6 luidsprekers

Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2010 | Jamo

Havoned, exclusief importeur van Jamo luidsprekersystemen in Benelux, kondigt de introductie aan van de nieuwe Jamo A 102 luidsprekerset. Volgens Havoned leveren de Jamo A 102 HCS 6 2-weg satellite design luidsprekers geluid van topkwaliteit in het kleinst mogelijke formaat. Als aanvulling op deze nieuwe luidsprekerset heeft Jamo een compacte subwoofer, de Sub 210, ontwikkeld.

De compacte kubusvormige satellite luidsprekers hebben een formaat van 9,1 centimeter en wegen slechts 800 gram. De center speaker weegt 1,1 kilo en heeft het formaat van ongeveer twee satellite luidsprekers naast elkaar. De serie satellite luidsprekers wordt aangevuld met de nieuw ontwikkelde Jamo SUB 210 subwoofer. Deze nieuwe subwoofer is aanmerkelijk compacter dan zijn voorganger. Dankzij het kubusvormige formaat van circa 30 centimeter is hij goed te plaatsen in iedere omgeving. De luidsprekers kunnen met behulp van een standaard of een speciale beugel op de vloer worden geplaatst of aan de muur worden gemonteerd.

De woofer en tweeter zijn geïntegreerd in een enkele ‘drive unit’, deze techniek maakt het mogelijk om een 2-weg luidsprekersysteem in een extreem kleine kast te herbergen. De subwoofer beschikt over een 200 Watt versterker en 230 millimeter woofer in een sterke bass-reflex kast. De Sub 210 subwoofer is daarnaast ook ontworpen met het oog op het milieu. Met andere woorden: de Sub 210 is zeer energiezuinig. De subwoofer verbruikt in stand-by modus minder dan 0,5 Watt elektriciteit.

De nieuwe luidsprekers zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399,95 euro per set. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid kun je contact op nemen met Havoned.

MERK

EDITORS' CHOICE