Ivor Tiefenbrun komt naar Aelivé

Redactie HiFi.nl | 27 oktober 2010 | Linn

Voor audiominnend Nederland staat er een event op stapel om met rode pen in de agenda te zetten: Het eerste Linn Klimax DS Event in Nederland, met als speciale gastheer Ivor Tiefenbrun, Chairman en oprichter van LINN Products. Het evenement vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober.

Hij treedt nauwelijks nog op in het openbaar, maar ons enthousiasme en dat van onze klanten is niet onopgemerkt gebleven. Voor deze wereldberoemde enigeer is de presentatie bij Aelivé, als eerste Linn Klimax dealer van Nederland, de reden om naar Bergambacht te komen. Hij zal zelf het volledig actieve Linn Klimax audio systeem presenteren en muziekliefhebbers zijn daarbij onmisbaar.

-- Update: hoewel de vrijdag al helemaal vol zit, is er zaterdag 30 oktober nog volop ruimte voor bezoekers. Meld je snel aan!

Digitaal muziek streamen over het netwerk is al geruime tijd terrein aan het winnen en de DS (digital streaming)  producten van Linn haken hier zodanig op in dat genieten wederom naar nog grotere hoogten wordt getild. Enorme accuratesse en het gemak om je volledige muziekvoorraad in de palm van je hand te hebben, zijn de voornaamste voordelen.LINN claims it will "transform the hi-fi industry and how people experience music in the same way as the Linn Sondek LP12 did 35 years ago".Bent u het daarmee eens? U bent van harte welkom om dat voor uzelf uit te vinden. Bovendien is het Klimax systeem niet het enige wat in de spotlight staat. Werkelijk het volledige LINN-assortiment is vertegenwoordigd èn staat speelklaar. U krijgt ruim de gelegenheid om met alle streamers uit het LINN-assortiment kennis te maken; van de scherpgeprijsde Sneaky DS t/m de Akurate DS. En sinds kort dus ook de Klimax. We hebben laptops, iPad`s, iPod Touch`es ter beschikking om zelf eens te ontdekken wat er zo leuk is aan LINN DS.

Het programma tot nu toe ziet er als volgt uit:

Vrijdag 29 oktober:
19.00 uur ontvangst gasten
19.30 uur presentatie Linn Klimax door Ivor Tiefenbrun
Wij blijven tot 22.00 geopend voor iedereen die zelf wil uitproberen.

Zaterdag 30 oktober:
14.00 uur ontvangst gasten
14.30 uur presentatie Linn Klimax door Ivor Tiefenbrun
Wij blijven tot 18.00 geopend voor iedereen die zelf wil uitproberen.

LINN-fans opgelet! Tijdens de presentatie zullen verschillende aanbiedingen de aanschaf van actieve Linn systemen extra interessant maken. Aelivé hifi mag zich, mede dankzij haar grootste geïntegreerde hi-fi showroom van Europa, verheugen in een snel groeiende enthousiaste klantenkring. “HI FI moet leven” zo luidt de slogan van AV-NU. Daar sluit Aelivé zich bij aan; niet alleen door kwaliteits-systemen te verkopen, maar juist door ze te installeren en speelklaar op te leveren.

Aanmelden
Om een inschatting te kunnen maken rondom de facilitaire ondersteuning verzoeken wij u om een mail te sturen met daarin de gewenste bezoekdatum. Klik hier om aan te melden

Achtergrond prijsinfo:
Sneaky DS 1404 euro
Majik DS 2368 euro
Akurate DS 5117 euro
Klimax DS 14.875 euro
Volledig actief Klimax Systeem: 63.808 euro (inclusief Klimax DS en Klimax Kontrol)

MERK

EDITORS' CHOICE