Echo-Audio op Life Style Event

Redactie HiFi.nl | 28 september 2010 | Naim Audio

Het Life Style Event vindt plaats op 1, 2 en 3 oktober bij Pot Interieur in Axel. Bezoekers kunnen er kennis maken met een diversiteit aan bedrijven die met hun producten en diensten de ingrediënten vormen van alles wat hoort bij genieten van het leven. Voor veel mensen is goede audio en video pas echt genieten. Daarom staat Echo-Audio in een eigen demoruimte op de bovenverdieping.

Echo-Audio presenteert het Kaleidescape videostreaming systeem. Dit systeem is nummer één op het gebied van legaal videostreaming. Verder is er ook de UnitQute van Naim. De UnitiQute is Naim’s eerste compacte alles-in-één audiospeler. In zijn compacte behuizing zit een digitale streamer, FM/DAB/internetradio tuner en iPod/USB afspeelmogelijkheid. De UnitiQute kan draadloos vanaf elke UPnP server muziek afspelen. De UPnP server kan een PC, MAC of NAS zijn. De ingebouwde radio geeft de luisteraar toegang tot FM of digitale ontvangst via DAB. Met Internet Radio kun je bijna alle radiozenders die via internet uitzenden ontvangen. Aan comptabiliteit met iPod en MP3 spelers is ook gedacht.

Ook de Uniti-Serve, een compacte audiospeler met ingebouwde muziekserver, is aanwezig. De UnitiServe is ontworpen om drie verschillende doelen te dienen; genieten van de muzikale Naim kwaliteit, rippen in hoogwaardige kwaliteit en opslag van de muziekcollectie.

Op vrijdag 1 oktober van 19.00 uur - 22.00 uur begint het Life Style Event met een speciale opening voor genodigden. Die avond is er een vernissage van kunstenaar Ton of Holland en een modeshow. De lezers van HiFi.nl worden ook tot de genodigden gerekend. Voor het publiek is het Life Style Event toegankelijk op zaterdag 2 oktober van 10.00 uur - 18.00 uur en op zondag 3 oktober van 13.00 uur - 18.00 uur.


 

MERK

EDITORS' CHOICE