Winkelactiviteiten DÉ HifiWinkel verplaatst


Redactie HiFi.nl | 25 september 2010

Na zo’n 20 jaar “HifiWinkelen” in Eindhoven is besloten de winkelactiviteiten te verplaatsen en te koppelen aan de nieuwe showroom/winkel in Beek-Ubbergen bij Nijmegen. Deze nieuwe showroom biedt binnen de ruime opzet van 800m2 een breder assortiment en meer luisterruimtes en wordt bemand door Rob Wilms, ooit ook nog eens als “Eindhoven-medewerker” op de zaterdag begonnen. De ontwerp- en reparatie activiteiten gaan naar Vught, waar boven het bestaande magazijn een nieuw kantoor in gebruik genomen hebben.

Mochten gebruikers problemen hebben met gekochte apparaten of hun bestaande installatie willen aanpassen, dan kunnen zij altijd contact opnemen met de vestiging in Beek-Ubbergen. Deze winkel is gevestigd aan de rijksstraatweg 251. Het telefoonnummer is 024 – 6842091.

Veel aparte, merkwaardige, hifi-spulletjes uit het bedrijf worden opgeruimd. In het filiaal te Weerdinge is een zogenaamde schatkelder ingericht, waar die spullen voor lage prijzen van de hand gedaan worden. Min of meer dagelijks wordt op de website aangegeven wat er nu weer gevonden en bijgekomen is.

EDITORS' CHOICE