NIEUWS

Audiac op Woonbeurs 2010

Redactie HiFi.nl | 17 september 2010 |

Evenals in voorgaande jaren is Audiac ook in 2010 weer ruim vertegenwoordigd op de Woonbeurs Amsterdam (RAI, zaterdag 25 september – zondag 3 oktober).

Aansluitend op het concept van de beurs en de specifieke interesse van de bezoekers presenteert Audiac tijdens de Woonbeurs een aantal producten met de perfecte combinatie van hoogwaardige audio, een gebruiksvriendelijke bediening en een lifestylegericht design.

Arcam rCube
Grootste nieuws is zonder meer de opzienbarende rCube, een portable hifisysteem waarmee Arcam vanaf het eerste moment al hoge ogen gooit. In de vierkante, compacte behuizing (de rCube is kleiner dan een voetbal!) zijn een iPod-dock, een stereoversterker en een set uitstekende speakers ondergebracht, waarmee de Arcam rCube een kamerbreed stereobeeld neerzet. Met z’n KLEER-technologie biedt de stijlvolle nieuweling bovendien streaming audio (zowel bedraad als draadloos!), desgewenst door het hele huis. De rCube zal kort na de Woonbeurs leverbaar zijn.Geneva Lab
Van Geneva Lab tonen we de XL, L, de M en natuurlijk ook de uiterst succesvolle Model S.

Tivoli Audio
Dat Tivoli Audio tien jaar bestaat zal u niet ontgaan zijn. Op de Woonbeurs vieren we dit met de Model 10, het jubileummodel dat ook centraal staat in de Tivoli Audio Design Challenge, een internationale ontwerpwedstrijd voor fotografen, illustratoren en andere beeldend kunstenaars. Verder zullen de Connector en de nieuwe, hoogglanzende Frost White collectie van de Model One te zien zijn. Deze weer indrukwekkend mooie Model One is leverbaar met vier verschillende fronten in de tinten Atlantic Blue, Ember Red, Kelly Green en Snow White.Olive
De Olive HD4 en HD3 maken streaming audio voor iedereen mogelijk. Nooit was het eenvoudiger om cd’s op de ingebouwde harddisk van de muziekserver op te slaan, en met de opslagcapaciteit van de gehanteerde schijven zijn de Olives ook voor grote cd-collecties ruimschoots toereikend.

Komt u langs? U bent van harte welkom in Hal 11, stand 055!


EDITORS' CHOICE