NIEUWSNetgear

NETGEAR Benelux versterkt verkoopteam

Redactie HiFi.nl | 16 september 2010 | Netgear

NETGEAR, fabrikant van geavanceerde netwerktechnologieproducten, heeft het Benelux-salesteam wederom uitgebreid. Na de aanstelling van een consumer channel manager aan het begin van dit jaar, is nu ook het zakelijke team uitgebreid met Jean-François Lesseliers, die de functie Field Sales Representative Mid Market Products zal gaan bekleden. In het salesteam is ook nog een vacature vacant voor een interne presales consultant.

Jean-François gaat zich richten op switching, storage en security projecten in het MKB en (semi-) overheid. De interne presalesconsultant zal met name resellers gaan ondersteunen die zich richten op de zakelijke NETGEAR-prducten.

Richard Jonker, als country manager verantwoordelijk voor de Benelux-regio, geeft aan dat de versterking op het juiste moment komt: “De storagemarkt zit door de explosief toegenomen virtualisatie al een paar jaar behoorlijk in de lift. De gevestigde namen hebben wonderlijk genoeg een terugtrekkende beweging gemaakt uit het MKB en zijn zich gaan focussen op de datacenters en corporate netwerken. In de mid-market liggen er echter heel veel kansen. Denk alleen al maar aan de toegenomen vraag naar switching-producten; de cijfers onderschrijven dat ook. Momenteel doen wij goede zaken in de NAS- en SAN-markt met oplossingen onder de 8.000 dollar. Onderzoeksbureau CONTEXT berekende in juli dat ons marktaandeel in dit marktsegment gestegen is naar 37%.”


EDITORS' CHOICE