NIEUWSNagra

Chattelin: Magico Q5, Nagra en Avalon

Redactie HiFi.nl | 15 september 2010 | Nagra

Chattelin Audio Systems demonstreert binnenkort de Magico Q5. Daarnaast hebben ze bekend gemaakt dat Nagra vanaf nu ook bij hen verkrijgbaar is. Verder introduceert Chattelin op korte termijn de nieuwe Transcendant luidsprekers van Avalon.

De demonstratie van de Magico Q5 luidspreker zal worden gehouden op vrijdag 1 oktober van 10.30 tot 18.00 uur, zaterdag 2 oktober van 10.30 tot 17.00 uur en zondag 3 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Nagra uit Zwitserland is nu ook bij Chattelin Audio Systems verkrijgbaar. In het verleden hebben zij veel ervaring opgedaan met Nagra-versterking en inmiddels is het product alleen maar beter en beter geworden. Nu staan de VPA eindversterker en de PLL voorversterker in de winkel, deze combinatie is een `killer` op het gebied van verfijning en 3D-beleving. 

Op korte termijn introduceert Avalon zijn nieuwe Transcendant luidsprekers. Deze luidsprekers nemen de ruimte tussen de Ascendant en de Indra in. Qua uiterlijk hebben ze wel wat weg van een kleine uitvoering van de Indra.


EDITORS' CHOICE