Hifi Trend Event bij Raf Hilversum

Redactie HiFi.nl | 22 september 2010

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 september organiseert Raf in samenwerking met 8 importeurs een bijzondere Hifi-show in haar winkel in de Langestraat in Hilversum. Onder de titel ‘Hifi Trend Event 2010’ worden de nieuwste ontwikkelingen in audio apparatuur gepresenteerd, waaronder een aantal noviteiten en introducties van apparatuur die voor het eerst in Nederland te zien en te beluisteren zullen zijn.

Elk van de deelnemende importeurs krijgt een eigen plek in de winkel, waar een medewerker van de betreffende leverancier de demonstraties verzorgt en uitleg geeft bij de apparatuur. De deelnemende importeurs zijn Monitor Audio (Leema, Monitor Audio, IsoTek, Roksan), Audiac (Arcam, Olive, Geneva en Wadia), Analogue Audio (Opera, Synthesis, Nottingham, HiDiamond), Dynaudio (DM, Excite, Confidence, Focus, Contour), Denon, KEF, Yamaha en Bowers & Wilkins. Introducties vinden o.a. plaats van de Monitor Audio ‘Apex’ luidsprekers, de Leema Pluse III en Stream III, de nieuwe M2 van Roksan, de nieuwe Q-series van KEF en New Media van B&W. Verder worden de nieuwe Hifi-modellen getoond die dit najaar op de markt verschijnen.

Met deze Hifi Trend Event-show presenteert Raf zich nadrukkelijk als Hifi specialist in de Gooise regio. "Er is nog steeds veel belangstelling, juist voor de betere Hifi-producten", aldus Emile Bos, bedrijfsleider van de Raf-vestiging in Hilversum. "Raf heeft een groot assortiment in meer exclusieve merken, waarbij de producten in speciale luisterstudio’s allemaal beluisterd en beoordeeld kunnen worden."

De Raf winkel waar het Hifi Trend Event 2010 plaatsvindt is gevestigd op het adres Langestraat 90-92 in Hilversum, tel. 035 – 6250400.


EDITORS' CHOICE