Artware Sound & Vision eerste dealer Squeeze-upgrade

Redactie HiFi.nl | 07 september 2010

Artware Sound & Vision is trots op de toevoeging van het merk Squeeze-upgrade aan het assortiment. Squeeze-upgrade levert zeer hoogwaardige voedingen en upgrades voor voedingen.

Artware Sound & Vision is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze producten. In de demoruimte van Artware Sound & Vision zijn meerdere uitgebreide luistersessies gehouden met als doel de producten te beoordelen en te verbeteren. Het eindresultaat is een voeding die de aangesloten apparatuur optimaal laat presteren.

De productlijn omvat de SBooster en de ‘Best of Two Worlds Solution’. De SBooster is een aanvulling op de bestaande voeding en is beschikbaar voor de Logitech Squeezebox Classic, Touch en Duet. De ‘Best of Two Worlds Solution’ is een hoogwaardige lineaire gestabiliseerde voeding, met een geïntegreerde SBooster. Deze is ook beschikbaar voor de Logitech Squeezebox producten, maar tevens voor de Musical Fidelity V-DAC Digital-to-Analog Convertor, V-CAN Headphone Amplifier en V-LPS MM/MC Phono Stage. En binnenkort ook voor de Cambridge Audio DacMagic.


EDITORS' CHOICE