Harmonix Workshop bij Alpha High End

Redactie HiFi.nl | 04 september 2010 | Harmonix

De Harmonix-reeks is een van de weinigen accessoires die de muziekweergave naar de hoogste niveaus brengt, aldus importeur Daluso. Om de muziekminnende klant ruim in de gelegenheid te stellen te ervaren wat Harmonix voor hem of haar kan betekenen hebben zij hun winkel- en demo-assortiment verder uitgebreid.

Deskundig advies en service zijn onontbeerlijk om uw hifi-set met deze accessoires optimaal te kunnen laten presteren. Maar het begint natuurlijk met een eerste kennismaking.

Op zondag 19 september organiseert Alpha High End hiervoor, in samenwerking met distributeur Daluso, een workshop waarin vele ins en outs worden verteld over de achtergronden, werking, toepassingen en resultaten. Waardoor onderscheidt Harmonix zich van andere accessoires, en waarom Harmonix met bepaalde typen accessoires wel of niet gecombineerd kan worden?

Maar ook de valkuilen komen ter sprake, waarvan vele net zo zeer van toepassing zijn op andere typen en merken accessoires.

Daluso, alweer 5 jaar distributeur, heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan door vele tuningsessies. In de workshops komen diverse voorbeelden en situaties aan bod.

Natuurlijk worden ook diverse Harmonix-accessoires gedemonstreerd, waaronder ook de bijzondere room tuning producten. Verder is er ook gelegenheid om uitgebreid vragen te stellen en persoonlijke situaties voor te leggen.

Het Alpha HE-team nodigt u graag uit voor een eerste kennismaking met het bijzondere Harmonix.

U kunt zich bij Alpha HE telefonisch +32(0)3-2252340 of per email via www.alphahighend.be aanmelden voor de eerste sessie van 13.00 tot 15.00 uur of de tweede sessie van 16.00 tot 18.00 uur.
 
Bij een eventuele overinschrijving vindt een tweede reeks workshops plaats op zondag 31 oktober.


EDITORS' CHOICE