NIEUWS

IFA 2010 is begonnen

Redactie HiFi.nl | 02 september 2010

De IFA in Berlijn is weer van start gegaan. Vandaag is de pers aan de beurt, vanaf morgen zijn de hallen van de Messe Berlin zes dagen lang het domein van de nieuwsgieriuge consument. De IFA is de grootste en belangrijkste Europese beurs op het gebied van consumentenelektronica en apparatuur voor huishoudelijk gebruik.

Het tijdstip van de IFA hangt sterk samen met de start van het nieuwe `consumentenseizoen` en bepaalt in hoge mate wanneer fabrikanten van apparatuur de introductie van hun nieuwe series plannen. De IFA is de plek omĀ  noviteiten en innovaties te tonen.

HiFi.nl is er gewoonlijk elk jaar bij, maar bijzondere omstandigheden hebben ons op het allerlaatste moment doen besluiten om er dit jaar niet bij te zijn, en verslag te doen vanachter de `desktop`.

Gelukkig zijn de deelnemende fabrikanten niet zuinig met het uitsturen van persberichten, zodat we er van overtuigd zijn dat we dit jaar toch weer een goed beeld kunnen geven van wat er zich op de IFA allemaal afspeelt. We doen dat in de vorm vanĀ een blog, waar we de komende dagen de nieuwsberichten die we ontvangen in zullen plaatsen. Op die manier is het gemakkelijker om al het nieuws op een plek te bundelen. Klik hier of op de afbeelding om naar de blog te gaan.

Veel leesplezier!


EDITORS' CHOICE