Voedings-upgrade voor Squeezebox

Redactie HiFi.nl | 01 september 2010

Vanaf 23 augustus is Network Media Systems Europees distributeur van de nieuwe producten van Squeeze-upgrade. Het basisproduct van Squeeze-upgrade is de SBooster, een economische en spitsvondige toevoeging aan de bestaande Squeezebox adapter met als doel de geluidskwaliteit van het product te verbeteren.
 
Naast de SBooster voert Squeeze-upgrade ook de Best of Two Worlds Solution, een High-end lineaire voeding voorzien van de SBooster upgrade. Met de voeding wordt het digitale circuit nog verder geoptimaliseerd waardoor er meer dynamiek ontstaat en de muziek veel natuurlijker gaat klinken. Tot slot zorgt de SBooster upgrade ervoor dat zelfs het kleinste detail perfect wordt geplaatst en duidelijk hoorbaar wordt.


 
De SBooster is leverbaar voor de Squeezebox familie (Classic, Duet en Touch), de Best of Two Worlds Solution is tevens leverbaar voor de populaire Musical Fidelity V-DAC en V-CAN. De Squeeze-upgrade lineaire voeding is verkrijgbaar voor 135 euro, de SBooster upgrade is al te verkrijgen voor 39,95 euro.
 
Meer informatie is verkijgbaar wij www.networkmediasystems.eu en www.squeeze-upgrade.com


EDITORS' CHOICE