De Audiowinkel & Latham Noviteiten show

Redactie HiFi.nl | 01 september 2010 | Naim Audio

Nu bijna iedereen terug is van een welverdiende vakantie organiseert De Audiowinkel samen met Latham Audio een opendeur show waar alle noviteiten van Naim, Neat en Ultrasone zijn te beleven. De openduer show zal plaats vinden op 10 en 11 september.

Er wordt afgetrapt met de gloednieuwe UnitiQute en UnitiServe, die allebei deel uitmaken van het nieuwe Naim UnitiSystem. De UnitiQute is Naim’s nieuwe compacte alles-in-één speler inclusief streaming audio. Een andere noviteit is de UnitiServe die naadloos aansluit op de mogelijkheden van de UnitiQute. Met de UnitiServe kun je muziek rippen en opslaan. Afspelen kan via het netwerk naar een UnitiQute of eventueel direct vanuit de UnitiServe op de Naim DAC. Ook zullen er diverse titels van het Naim Label verkrijgbaar zijn.

Bij Neat kun je kennismaken met de gloednieuwe Neat Motive 2SE. Dit nieuwe model is een doorontwikkeling van de huidige Motive 2 en voorzien van diverse verbeteringen. Naast de Motive 2SE, zijn ook de dit jaar geïntroduceerde Elite SX en Petite SX te beluisteren.

Van Ultrasone zal de gehele nieuwe PRO serie zijn opwachting maken inclusief de Edition 8 Special Edition. Uiteraard zal alles hoorbaar zijn via een Naim Headline versterker.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een bezoekje brengen aan de opendeur show? Op vrijdag 10 september kun je er van 13.00 tot 21.00 terecht, op zaterdag 11 september van 12.00 tot 17.00.  De Audiowinkel is gevestigd op spoorstraat 18 in Delden. Je kunt ook bellen naar 074-3767453.

MERK

EDITORS' CHOICE