NIEUWSMarantz

Nieuwe producten Marantz


Redactie HiFi.nl | 31 augustus 2010 | Marantz

Marantz introduceert de PM-KI Pearl Lite geïntegreerde versterker en SA-KI Pearl Lite CD/SACD-speler en maakt hiermee de KI Pearl serie bereikbaar voor een nog groter publiek. Vorig jaar vierde Marantz en haar bekende audio ontwerper Ken Ishiwata hun 30-jarig jubileum met de introductie van het gelimiteerde KI Pearl systeem.

PM-KI Pearl Lite
De Pearl Lite versterker komt in een nieuwe geconstrueerde behuizing en levert 70 watt per kanaal en heeft een volledig discreet Current Feedback versterker circuit dat gebruik maakt van de nieuwste HDAM-SA3 technologie. Verder omvat het ontwerp Tri Tone Control – Marantz heeft deze feature geherintroduceerd met het specifieke doel om het geluid van sommige gecomprimeerde digitale muziekbestanden te helpen. Voor de vinylliefhebbers is er de Moving Magnet phono voorversterker, afkomstig van zijn grote broer PM-KI Pearl.

SA-KI Pearl Lite
Het ontwerp van de SA-KI Pearl Lite erkent dat sommige van de hedendaagse opname en formaten – zowel CD als MP3 – profiteren van extra zorg in de mid- en midhoge frequenties. Het resultaat is een speler die detail, tempo en realisme levert maar ook vleugje warmte. Het Xyron loopwerk speelt onder andere SACD, CD, CD-RW, MP3 en WMA en is hetzelfde loopwerk dat je ook terugvindt in de originele, gelimiteerde SA-KI Pearl. Verdere technologieën omvatten HDAM-SA2 technologie – ‘SA2 is speciaal ontworpen voor Marantz’ SACD-spelers – de befaamde Cirrus Logic CS4398 DAC en een iPod/iPhone geschikte USB-ingang aan de voorzijde van het apparaat. De SA-KI Pearl Lite heeft een USB (Type B) aan de achterkant, zodat het mogelijk is om een PC of mediaspeler direct aan te sluiten.

De PM-KI Pearl Lite geïntegreerde versterker en SA-KI Pearl Lite Super Audio CDspeler zijn vanaf augustus leverbaar in het zwart en zilvergoud.

MERK

EDITORS' CHOICE