NIEUWSLogitech

Nieuw: Logitech Speaker System Z623

Redactie HiFi.nl | 26 augustus 2010 | Logitech

Logitech onthult het THX Certified Logitech Speaker System Z623. Dit 2.1 geluidssysteem geeft muziek, films en games een extra dimensie.

Het systeem heeft een vermogen van 200 watt (RMS). Logitech Speaker System Z623 is eenvoudig in gebruik te nemen en is voor verschillende doeleinden inzetbaar. De set is uitgerust met meerdere inputaansluitingen. In totaal kunnen drie audiobronnen worden aangesloten. Van een computer tot een game console, digitale muziekspeler, televisie of DVD speler: het systeem werkt met alle geluidsbronnen. Voor toegankelijke bediening zijn alle functies ondergebracht op de rechter satellietspeaker. Hiermee zijn volume en bas eenvoudig instelbaar voor een optimale geluidservaring.

Om in aanmerking te komen voor THX certificering moet het systeem, bestaande uit twee satellietspeakers en een subwoofer, voldoen aan strenge prestatienormen. De ontwerpers van Logitech hebben nauw samengewerkt met deskundigen van THX en meer dan vierhonderd akoestische en elektrische benchmarks uitgevoerd om frequentiebereik, output vermogen, vervorming, ruis en gemiddelde prestaties te meten. In het geval van de Logitech Z623 speakers hebben alle inspanningen geresulteerd in een systeem dat dialogen en omgevingsgeluiden zeer helder weergeeft.

Het Logitech Speaker System Z623 is vanaf september verkrijgbaar voor 169 euro.

 


EDITORS' CHOICE