NIEUWSNew Music

New Music Belgium hifi show 2010

Redactie HiFi.nl | 23 augustus 2010

Op zaterdag 9 en zondag 10 oktober gaat voor de tweede keer in Brussel de New Music Belgium Hifi show door. Na het gigantische succes van de eerste editie wordt dit opnieuw een evenement dat zowel de doorgewinterde audiofiel, als de beginnende geïnteresseerde in de wonderlijke wereld van beeld en geluid, niet mag missen.

Vorig jaar sloegen hi-fi specialist New Music uit Brussel en het internetmagazine audiovideo2day voor de eerste keer de handen in elkaar en organiseerden in het Courtyard by Marriott hotel in Evere (Brussel) de eerste editie van de New Music Belgium Hifi show. Die samenwerking was meteen een schot in de roos. Meer dan 3.500 geïnteresseerden bezochten de eerste editie van deze prestigieuze show, waarop alle grote spelers uit de wereld van beeld en geluid van de partij waren. Het publiek kon de nieuwste en bestverkopende modellen zien, horen en zelfs uitproberen.
New Music is één van de meest toonaangevende handelszaken in België wat betreft audio en video. In hartje Brussel geniet de winkel Europese interesse. Bij New Music word je met raad en daad bijgestaan door verkopers die beschikken over een doorgedreven kennis van de absolute topproducten. In tien toonzalen laat New Music de meest gerenommeerde kwaliteitsmerken ter wereld zien en horen.

Zaakvoerder José Loro van New Music licht enthousiast toe: “Tot voor kort organiseerden we jaarlijks zelf een opendeur in eigen huis. Dat was telkens een overrompeling. Al onze klanten wilden polshoogte komen nemen van de nieuwste producten en trends en vonden het bovendien leuk om uitgenodigd te worden als klant. Maar zelfs onze 10 toonzalen bleken niet meer voldoende om iedereen tevreden te stellen. Uitwijken en de zaken grootser aanpakken was de enige optie. Toen zijn we met het team van audiovideo2day gaan samen zitten en hebben we hen gevraagd  om onze opendeur buitenshuis en op groter schaal te organiseren en voilà…vandaag staan we voor de 2de editie van de New Music Belgium Hifi Show”.  

Voor deze tweede editie van de New Music Belgium Hifi Show doet de speciaalzaak dus opnieuw een beroep op audiovideo2day. Met meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand is dit internetmagazine op korte tijd in Vlaanderen een begrip geworden bij zowel de gadgetfreak als de liefhebber van audio- en videoapparatuur. Naast een Nederlandstalige versie lanceerde audiovideo2day eerder dit jaar ook een Franstalige versie met een eigen redactie. De site is terug te vinden op www.audiovideo2day.be.

“Voor ons blijft het een eer als één van de grootste en invloedrijkste winkels uit België je vraagt om voor hen te organiseren. Laat dat nu net onze core business zijn: communicatie en organisatie rond beeld en geluid. Vorig jaar bereikten we met een kleine 30 presentaties meer dan 3.500 bezoekers. Dit jaar leggen we de lat nog hoger: het aanbod werd opgetrokken naar een 40-tal presentaties en mikken we op meer dan 4.000 bezoekers.”, verklaart Marco Lisi, bestuurder van audiovideo2day.

Deze tweede editie van de New Music Belgium Hifi Show belooft nu al een hoogmis te worden met tal van unieke primeurs voor België van nieuwe en baanbrekende toestellen. Naast uitleg en demonstraties van honderden componenten  kun je ook het nodige advies inwinnen van professionelen  om je eigen installatie nog beter te laten klinken dan nu het geval is. De komende weken verneem je via audiovideo2day wat er allemaal te zien, horen en beleven valt tijdens deze tweede New Music Belgium Hifi Show.

Als locatie voor deze tweede show werd opnieuw gekozen voor het Courtyard by Marriott hotel in Evere. Verspreid over meer dan 30 zalen en kamers belooft deze tweede editie  opnieuw een evenement met Europese allures te worden. De New Music Belgium Hifi Show mag dus niet ontbreken in de agenda van de beeld- en geluidsfanaten.

Markeer dus nu al 9 en 10 oktober met een dikke stift  in je agenda, want de tweede editie van de New Music Belgium hifi Show belooft nu al het hoogtepunt van 2010  op audiovisueel gebied te worden in België.

Locatie
COURTYARD BY MARRIOTT****
Avenue des Olympiades 6
1140 Evere (Brussel)
+32 (0)2 337 08 08
+32 (0)2 337 08 00
Internet: www.marriott.com/BRUCY

Praktische info
Wat? New Music Belgium Hifi Show 2010
Wanneer? Zaterdag 09 & zondag 10 oktober 2010
Openingsuren? Op beide dagen 10u tot 18u
Waar? Courtyard by Marriott, Avenue des Olympiades 6, 1140 Evere (Brussel)
Organisatie? New Music powered by audiovideo2day®
Infosite? www.audiovideo2day.nl
Inkom? Gratis
Parking? Ruime parking langs het hotel, betaalparking onder het hotel
Contact? New Music: +32 (0)2 6477170 І audiovideo2day: +32 (0)11 403292


EDITORS' CHOICE