NIEUWSAktimate

Sonority Audio verwerft distributie Aktimate

| 29 juli 2010 | Aktimate

Aktimate, The product has it all...Simplicity, Heritage and Performance!!, luidt de slogan van Aktimate. De Aktimate ontwerpen zijn van de hand van Mike Creek, uiteraard al langer bekend als de ontwerper achter Creek audio en Epos.

Sonority-Audio is dan ook trots te mogen melden dat zij de distributie voor Nederland en Belgie heeft weten binnen te halen. Ook Sonority-Audio heeft de ontwikkelingen op het gebied van i-pod docks/speakers nauwlettend gevolgd en is blij verheugd een audiomerk te mogen vertegenwoordigen dat ook daadwerkelijk in dit gebied een audiofiel geluidsbeeld weet neer te zetten.De Aktimate is verkrijgbaar in twee varianten, model Mini en model Maxi. De Mini`s zijn verkrijgbaar voor 499 euro de paar in de piano lak kleuren zwart, wit en rood. De Maxi`s zijn verkrijgbaar voor 775 euro de paar in de kleuren piano lak zwart en wit en een Walnoten houten versie.

De AktiMate Mini is een 2-weg actieve luidspreker-systeem (een actieve luidspreker, een passieve) met een verborgen iPod dock set in de bovenkant van de actieve luidspreker. Het heeft ook extra ingangen op de achterzijde waarvan een RCA phono pair en een 3,5 mm mini-jack omvatten. Er is een RCA stereo-paar voor audio-uitgang, ideaal voor de toevoeging van een subwoofer of doorlussen met meerdere paren van AktiMates. Een composiet video-uitgang overdracht van de beelden van een iPod naar een extern scherm (alleen voor iPods Nano Versie 5 en versie 2) en tenslotte is er een USB-stopcontact op een MP3-speler te laden.De Maxi gaat nog een stap verder dan de Mini en is een 2-weg actieve luidspreker met een verborgen iPod dock in de top van de actieve luidspreker. Het omvat een Reciva media module die directe toegang biedt tot internet radio samen met de mogelijkheid om te streamen vanaf elke Windows-of UPnP gedeeld netwerk op uw computer - draadloos of via de Ethernet-aansluiting op het achterpaneel.

Sonority-Audio beveelt TVersity aan als een optie voor uw streaming eisen (www.tversity.com) Er is een FM-radio en de Maxi heeft drie aux-ingangen (twee RCA phono paren en een 3,5 mm mini-jack) plus audio-uitgangen. De USB host aansluiting maakt het afspelen van muziekbestanden mogelijk van geheugensticks of MP3-spelers.


EDITORS' CHOICE