Artora Audio Concepts bij Audiac

Importeur Audiac is verheugd het Artora Audio Concepts aan hun pakket te hebben kunnen toevoegen.

De ervaren ontwerpers van het jonge Deense Artora Audio Concepts hebben het statement `less is more` tot missie verheven. Het resultaat mag er zijn.

Less
Met `less` wordt Artoras` designfilosofie kernachtig samengevat. Alles wat niet strikt noodzakelijk is, is verwijderd. Zelfs functietoetsen ontbreken: de versterker en de cd-speler worden bediend met sensoren onder de multifunctionele woorden `less is more `op de bovenzijde van de hoogglanzend gelakte behuizing.

More
`More `staat voor de audiofilosofie van het bedrijf: meer vermogen, meer dynamiek, meer detaillering in de weergave en vooral ook meer muzikaal plezier – zoveel meer plezier dat ook minder ervaren luisteraars het verschil duidelijk ervaren.

Less is more
De 2×75 watt sterke ArtoAmp 150 beschikt over niet minder dan zestien Bluetooth inputs voor draadloze weergave van uw klankbronnen. Net als de cd-speler, de ArtoPlayer 1000, is de versterker er in hoogglanzend carbon, wit of zwart. Met de ArtoAir, een Bluetooth-connector voor uw iPod of iPhone, stuurt u draadloos muziek naar uw ArtoAmp. Om het concept compleet te maken is al deze apparatuur is met een enkele afstandsbediening te besturen. Ook deze ArtoRemote heeft een minimum aan toetsen. Zo wordt het logo gebruikt om de gewenste klankbron te kiezen!

De adviesprijzen:
ArtoAmp 150:  2.295 euro
ArtoPlayer 1000:  2.295 euro
ArtoRemote:  249 euro
ArtoAir: 35 euro


EDITORS' CHOICE