NIEUWSMartin Logan

Nieuwe MartinLogan: de Ethos

MartinLogan kondigt met trots de geboorte aan van haar nieuwste luidspreker, de Ethos. Opvolger van de zeer succesvolle Vantage en regelrecht afstammend van de befaamde CLX en Summit X, vertoont de Ethos meteen een sterke persoonlijkheid. 

Geprijsd vanaf 7990 euro per paar, is deze nieuwe luidspreker volgens importeur Audio Quartet een echte prestatie gezien het grote aantal doorbraken die ook hier zijn toegepast: actief PoweredForce™ laag, AirFrame™ lijsten, XStat™ esl panelen, DSP filter, om er maar een paar te noemen.De nieuwe XStat™ esl panelen onthullen de meest subtiele muzikale nuances met onbarmhartige precisie en zetten nieuwe standaarden voor dynamiek, driedimensionaliteit en natuurlijkheid, aldus de importeur.

Ook het Ethos filter is een wereldprimeur met z`n 24 bit `Vojtko DSP` processor die een naadloos geïntegreerd laagregister verzorgt. Zijn explosieve kracht dankt de Ethos volgens Audio Quartet aan een speciale 20 cm PoweredForce® woofer en 20 cm passieve radiator gekoppeld aan een 200 watt `dedicated` classe D versterker. De continu regelbare 34-100 Hz laagequalizer garandeert een optimale aanpassing voor elk type luisterruimte.

MartinLogan Ethos: luidsprekers voor uw oren én voor uw ogen. Stijlvolle componenten die compromisloos prestaties leveren met ultieme elegantie, aldus de importeur.

MERK

EDITORS' CHOICE