NIEUWS

Nieuwe Channel Manager Benelux bij Plantronics

Redactie HiFi.nl | 01 juli 2010

Plantronics, marktleider op het gebied van communicatie-headsets, heeft Daphne Martinez benoemd tot Channel Manager Benelux. Martinez wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen van de verkopen via channelpartners en distributeurs van Plantronics. Met de invulling van deze functie onderstreept Plantronics het belang van de samenwerking met zijn business partners. Plantronics heeft een 100 procent indirect verkoopsmodel.

Plantronics is marktleider in persoonlijke audio communicatie voor professionals en consumenten. Martinez (38) was de afgelopen drie jaar Carrier & Retail Sales Manager Benelux bij Plantronics en verantwoordelijk voor de uitbouw van het distributiekanaal voor het business-to-consumer marktsegment en het carrier-segment. Voor haar komst naar Plantronics was zij als Channel Manager werkzaam bij Siemens Nederland NV. 

"Met de toenemende nadruk op veiligheid en gezondheid op de werkplek en de toenemende vraag naar mobiliteit, kiezen steeds meer bedrijven voor draadloze headsets om de werkomgeving te verbeteren en de productiviteit van werknemers te verhogen. Dit vraagt om een gezamenlijke aanpak samen met onze partners", aldus Martinez. "Ik ben dan ook verheugd mijn ambitie die drie jaar geleden bij Plantronics startte - om de acceptatie van headsets in de zakelijke wereld verder uit te breiden - intensief voort te zetten en de acceptatiegraad binnen 2 jaar te verhogen met vijf procent", verklaart Martinez. 


EDITORS' CHOICE