NIEUWSProjecta

Projecta Fast-Fold range aangevuld

Redactie HiFi.nl | 23 mei 2010 | Projecta

(ingezonden mededeling)

Projecta introducteert de uitbreiding van de Projecta Fast-Fold® range met twee speciale projectiedoeken.

Het eerste projectiedoek is Dual Vision. Dit projectiedoek is een flexibel materiaal met een uniforme reflectiewaarde geschikt voor zowel opzicht- als doorzichtprojectie. Het projectiedoek is ideaal voor videoprojectie wanneer het omgevingslicht controleerbaar is. Dankzij de brede kijkhoek zal het publiek op iedere plaats een uniform, helder en scherp beeld hebben. Dual Vision heeft een gain van 1.0 en een kijkhoek van 100 graden.


 
Ultra Wide Angle is een flexibel projectiedoek specifiek geschikt voor  toepassingen waarin een brede kijkhoek nodig is en waar het omgevingslicht controleerbaar is. Het Ultra Wide Angle doek verspreidt het geprojecteerde licht gelijkmatig en is daardoor ideaal voor edge blending situatie met meerdere projectoren of voor grote schermformaten met projectielenzen met korte focale lengtes. Dankzij zijn eigenschappen houdt het Ultra Wide Angle doek het risico op hot spotting zo klein mogelijk. Ultra Wide Angle heeft een gain van 0.7 en een spectaculaire kijkhoek van 160 graden.
 
Zowel Dual Vision als Ultra Wide Angle zijn beschikbaar in de complete range van de Fast-Fold® Deluxe en de Heavy Duty Fast-Fold® Deluxe in alle formaten en beeldverhoudingen. Op aanvraag zijn maatwerkoplossingen ook mogelijk.
 

EDITORS' CHOICE