Bowers en Wilkins show bij Praalder

Tijdens deze presentatie zet Praalder de nagelnieuwe 800-serie luidsprekers van Bowers & Wilkins uit Engeland in de schijnwerpers. Deze zeer hoogwaardige luidspreker lijn, welke inmiddels wereldwijde naam en faam heeft opgebouwd wegens de uitzonderlijk goede prestaties is door Bowers & Wilkins volledig ge-update! De gehele 800-serie is nu voorzien van de legendarische Diamond-tweeter, welke tot voor kort was voorbehouden aan het top-model in deze serie.

Praalder demonstreert u deze luidsprekers in verschillende opstellingen met apparatuur van Classé.  Ook demonstreren ze de Bowers & Wilkins Custom 700-serie Home Cinema luidspreker-serie in hun Home-Cinema ruimte; zeer indrukwekkend. Met groot formaat High Definition projectie in combinatie met de geluidsweergave van dit speaker-systeem komen zowel film als sport werkelijk tot leven!Bij dit event presenteert Praalder eveneens:

Jaguar Blankespoor
Jaguar Blankespoor demonstreert doorlopend de nagelnieuwe Jaguar XJ met een ingebouwd Bowers & Wilkins speaker systeem.
Jaguar Blankespoor bestaat sinds 1907 en weet als geen ander wat dat inhoudt. Autorijden hoort plezier te zijn. Het Jaguar-gevoel staat voor een comfortabele en sportieve lifestyle gecombineerd met smaakvol design.

Crestron Home automation
Al 40 jaar lang ontwikkelt Crestron systemen die de manier van werken en leven op revolutionaire manier beïnvloeden. Met het Crestron Studio Multiroom audio systeem is het niet anders! Sluit op eenvoudige manier al je audio apparaten en boxen aan op het centrale systeem, programmeer de verschillende ruimtes en geniet meteen van de beste kwaliteit over je hele woning.

SONOS
Sonos biedt de oplossing voor het betaalbaar en draadloos distribueren van muziek door het hele huis!
Uw favoriete muziek uit uw gehele cd-collectie is beschikbaar middels een `finger-touch` op uw iPhone of iPod Touch als controller voor uw gehele woning.

De Gulden Ton
De wijnspecialisten van De Gulden Ton, gevestigd op de Denneweg zorgen voor een heerlijk glas wijn.
Bovendien stelt Praalder u graag in de gelegenheid deel te nemen aan een wijn-proeverij tijdens het Bowers & Wilkins speaker-event.

Beauty Corp
Naast de presentatie van het ultieme `speelgoed` voor de heren, heeft Praalder natuurlijk óók gedacht aan de leuke kanten van het leven voor de dames. Tijdens het Bowers & Wilkins speaker-event stellen ze de geïnteresseerde dames graag in de gelegenheid zich te laten informeren door de mogelijkheden van Beauty Corp, gevestigd aan het Willem Wisenplein (onder Nirwana) te Den Haag.

Frederique Flowers
Bij aankoop van een compleet audio/video systeem zorgt Praalder voor een prachtige bloemen-verrassing in samenwerking met Frederique-Flowers.


Showdata:

vrijdag 25 en zaterdag 26 juni

MERK

EDITORS' CHOICE