Muziekshow bij It Harkstee

Op zaterdag 26 juni organiseert Hifistudio It Harkstee samen met RicksRecords weer een muziekdag. Tijdens deze dag worden allemaal nieuwe releases op vinyl en cd  gedraaid. En op deze zaterdag wel op een hele speciale set.De primeur van de nieuwe Leema Hydra eindversterker (als monoblokken opgesteld) in combinatie met de Leema Pyxis voortrap en Antilla II cd-speler. Mocht u ooit de Leema Altair monoblokken hebben gehoord en het als een onhaalbare droom in uw geheugen staat genoteerd……… met de Hydra eindversterker komt die droom een stuk dichterbij. De Hydra heeft namelijk erg veel capaciteiten die de Altair ook heeft maar dan voor minder dan de helft van de prijs (in stereo zelfs voor een vijfde van de prijs).

Ook de super-phonotrap  Leema Agena speelt op deze dag in combinatie met een Transrotor Avorio en (onder voorbehoud) de vernieuwde Roksan Radius Speakers zijn voor deze gelegenheid de Sonus faber Liuto.

De set staat op dit moment in te spelen en de bezoekers die toevallig binnen liepen hebben al het een en ander gehoord, men kwam niet meer van de luisterplek………………… en de meningen zijn  zeer eenduidig, alle religieuze hoofdfiguren werden  aangeroepen om de weergave te omschrijven.

Mocht u een paar nieuwe elpees of cd’s willen scoren en ook nog een absolute topset  wil horen spelen (bijv. met u eigen nieuwe aankoop) onder het genot van een hapje en een drankje, dan bent u van harte welkom.

Data en adres:
26 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur
Hifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11
Twijzelerheide


EDITORS' CHOICE