NIEUWSGKF

GKF Tosca en Eloa Pack luidsprekers

Redactie HiFi.nl | 09 juni 2010 | GKF
De Tosca is één van de nieuwe referentieluidsprekers uit de hifi-range van GFK. De Eloa Pack is een Pro homecinema 5.1 systeem (uitbreidbaar).
Tosca
Deze luidspreker is vanaf heden verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, wit en zwart Hoogglans, luxe afwerking voor flanken in lichte of donkere zebrahout stijl. De speakers zoals alle andere van GKF zijn te koop via exclusieve bestelling van de klant en natuurlijk met levenslange garantie. De klankkasten zijn 130 liter, met twee woofers van 30 cm met een nieuwe unieke Vector magneet van GKF, gegoten in cilindervorm, voor betere stuwkracht, sterkere ophanging en een nog meer natuurlijke klank. 


 
De speakers kosten 7000 euro per paar voor de wit en zwarte hoogglans afwerking en 7500 euro per paar voor de luxe afwerking. De speakers worden gemaakt op exclusieve bestelling van de klant met een leveringstermijn van 5 tot 7 weken, afhankelijk van type en afwerking.
 
Eloa Pack
Nog een nieuwtje is dan de ELOA pack, een 5.1 (uitbreidbaar tot 5.2 of 7.2)  PRO Home Cinema pakket waarbij je volgens de fabrikant de echte bioscoop bij je thuis brengt.Verkrijgbaar in  verschillende afwerking, o.a. hoogglans wit en zwart , luxe flanken afwerking, maar ook zeker in het bekende CINEMA SATIN BLACK, zwarte satijn afwerking zonder weerkaatsing, perfect voor projectie. Met een rendement van 100 dB kan iedere cinefiel zelfs met lichtere versterking genieten van echt High End klasse voor een betaalbaar budget.  
 
De speakers kosten 8000 euro en 8500 euro voor de luxe afwerking (5.1 configuratie). Het pakket kan ook nog aangepast worden naargelang de wensen van de klant, want alle speakers worden gemaakt op exclusieve bestelling en per stuk. De leveringstermijn is eveneens 5 tot 7 weken.

EDITORS' CHOICE