Focal show bij BCC Plaza

Redactie HiFi.nl | 07 juni 2010 | Focal

(ingezonden mededeling)

Op 11 en 12 juni organiseert BCC Plaza in Amsterdam een show met het Franse luidsprekermerk Focal. Dit in samenwerking met de Nederlandse importeur Heijmans Sound & Vision.

In 1980 is JMLab in Saint Etienne opgericht door Jacques Mahul. Hij gebruikte vanaf die tijd de merknaam Focal alleen voor de losse luidspreker units. Focal ontwerpt en fabriceert al zijn units zelf in eigen fabriek. Focal heeft in de loop der jaren vele noviteiten geïntroduceerd op het gebied van luidspreker units. Zoals “Flower Power” magneetsystemen, de “VV” glasvezelversterkte sandwich conus, de Beryllium tweeter en de inverted aluminium/magnesium dome. Vanaf 2005 levert het bedrijf alle producten uitsluitend onder de naam Focal.Foto: Focal 700v

Op de dagen bij BCC Plaza is een groot deel van het Focal pakket te bekijken en te beluisteren. Er zullen dan ook diverse sets kant en klaar opgesteld staan. Een medewerker van de importeur is op deze dagen aanwezig voor alle specifieke informatie en om uw vragen te beantwoorden.
 
De openingstijden van BCC Plaza zijn op vrijdag 11 juni van 9:30 uur tot 18:00 uur en op zaterdag 12 juni van 9:30 uur tot 17:00 uur.

BCC Plaza
Buitenvelderstelaan 158
1081AB Amsterdam
MERK

EDITORS' CHOICE